Масовата мобилизация в Русия по думите му е сработила. Може да

...
Масовата мобилизация в Русия по думите му е сработила. Може да
Коментари Харесай

Украйна очаква нов опит на Москва да превземе Киев frognews.bg

Масовата готовност в Русия по думите му е сработила. 

" Може да не са толкоз добре оборудвани, само че въпреки всичко съставляват проблем за нас. Смятаме, че имат запас от 1,2-1,5 милиона души... Руснаците приготвят към 200 000 свежи бойци. Не се колебая, че ще създадат нов удар в Киев ", изясни ген. Залужни.

Залужни сподели, че генералите са пресметнали какъв брой танкове, артилерия и бойци са им нужни, с цел да отхвърлен ново в съгласие изпитание на съветските войски. Той сподели, че съветските командири са изтеглили бойци отвън обсега на създадените от Съединени американски щати системи за залпов огън HIMARS и че Украйна няма нищо с по-голям обхват.

По думите му руснаците са пропилели капацитета си, без да реализират на практика никакъв резултат и в този момент ще създадат опит да излязат от обстановката по различен метод - да спрат сраженията, да създадат пауза като обстрелват цивилни, да оставят дамите и децата ни да замръзнат до гибел. 

" Те се нуждаят от това за една елементарна цел: имат потребност от време, с цел да съберат запаси и да основат нов капацитет, с цел да могат да продължат да извършват задачите си ", уточни той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР